Årsfest 2007
AntiDopingNO

.

 

 

ÅRSFEST 2007
I rom 501, nærmere bestemt en suite på Raddison SAS bryggen (som tidligere år), begynte vår årsfest med nesten 30 påmeldte. Formann Tor tok i mot oss med åpne armer som vanlig.

SAS 3
SAS 2

De fleste som hadde tatt turen, likte seg godt i den ellers mer enn romslige suiten. Tiden gikk så alt for fort, så med bordbestilling på China-resturanten på torget, var tiden snart inne for å forlate rommet. Kansje vi skulle hatt mer tid på hotellet?

SAS 4
SAS 1

Det var god takhøyde i rommet, som lå i 5.etg. Suiten var også innredet med peis, som selvfølgelig måtte prøves ut. Etter 3 “brannalarmer” og utallige oppfordringer fra brannvakten på SAS hotellet, ble det likevel bestemt at peisen måtte slukkes.

SAS 6
SAS 5

Vel borte på China-resturanten, hadde vår formann funnet ut at bordkort var tingen. Alle som hadde satt seg ned måtte reise seg og innta nye plasser, denne gang med tillatelse fra Tor.

CH 1

Etter maten hold Tor en tale om rikets tilstand (fikk noen “det” med seg?), og utdeling av medaljer kunne begynne.

CH 7

Morsomme innslag og vitser kommer altid godt med når man tar seg en fest. Ingen unntak denne gangen heller. Det er lov at ta med seg tekniske hjelpemidler, som fuskelapper og mobiltelefoner...

CH 4
CH 2

Til vår verdensmester, Alexander, hadde Tor funnet en flott gullmedalje, mens vår festtaler Atle måtte nøye seg med en mer beskjeden valør, men ikke noe mindre viktig av den grunn.

CH 6
CH 9

Til tider synes Atle at gulvet er for lavt, så festtaler må holdes på ett høyere nivå.

Festen ble avsluttet på Irske puben og Zakken, men det ble ikke tatt flere bilder denne kvelden.

(BSK 12.02.2007)

BuiltWithNOF

                                                         .